skip to Main Content

In de meeste Nederlandse steden ben ik reeds bekend. Ik, Willem, sta bekend als de dierenliefhebber en -expert. Door de jaren heen heb ik me altijd bezig gehouden met dieren. Zij betekenen heel veel voor mij. Wil je meer over mij weten? Dat kan! Hierbij raad ik je aan om de vastleggingen hieronder te lezen.

Wie ben ik?

Ik ben Willem. In het verleden heb ik me zo vaak bezig gehouden met de zorg van dieren. Hierdoor weet ik op het praktisch gedeelte heel veel over hen. Ik heb me hierdoor in deze specifieke wereld gespecialiseerd, waardoor ik nu mijn centen daarmee verdien. Tja, ik zit dagelijks mijn droombaan uit te oefenen!

De mensen die mij in het verleden hebben bezocht om hen bij te staan met hun huisdier(en), weten dat ik ontzettend veel weet heb van mijn vak. Ik heb heel veel positieve feedback mogen ontvangen en dit doet mij heel goed.

Indien men mij nodig heeft voor mijn diensten, ben ik bereid om mij 100% in te zetten. Ik weet hoeveel dieren kunnen betekenen voor mensen, omdat ik voor mezelf ook weet hoeveel dieren betekenen voor mij.

Voor informatie of de behoefte van mijn diensten, kun je altijd contact opnemen met mij. Op mijn pagina zul je mijn contactgegevens aantreffen. Ik sta vandaag nog gereed om je bij te staan met alles wat jouw huisdier behoeft. Waar wacht je nu nog op? Pak jouw mobiel en contact mij!